Home
Elektrostress / EHS
Water en magneten
Magneethart of strip
Vrouwen
Mannen
Kids en Huisdieren
Gastenboek
Garantie
Contactformulier


 

cool en stoere jongensbanden   

 

   

 

   

 

Stoere jongens armbanden

 

Verschillende schuifjes

 

Schuifje voor op armband

 

Vrolijke meisjes armbanden zie webshop

 

Kids vinden het stoer en cool en (huis)dieren vinden het lekker.............

Mijn kinderen hebben een belangrijke rol gespeeld bij mijn eerste kennismaking met de Energetix magneetsieraden. Één van mijn zonen had last van concentratieproblemen in de klas en een andere zoon heeft astma toen ik in gesprek kwam met Energetix, de mevrouw waar ik de bandjes kocht vertelde mij dat ze zelf veel fijne verhalen had ontvangen van gebruikers van de Energetix magneetsieraden. De leuke afbeeldingen op de schuifjes en de diversiteit van de gekleurde bandjes hebben mij toen doen besluiten om voor beide zoons een setje  te bestellen. Voor de kosten (vanaf € 16,50) hoefde ik het niet te laten, zeker niet als het een verbetering kan zijn voor de kinderen.

En het werd een verbetering, de zoon die veel last had van alle apperatuur in zijn leslokaal, gaf aan na een paar dagen dat het niet meer zo druk in zijn hoofd was en dat de piepjes verdwenen waren. De zoon met astma daar heb ik ook veel verbetering bij gezien en dat maakt me blij als moeder om je kinderen op z'n leuke maar ook vooral simpele manier te kunnen helpen.

Ook de hond van het gezin is inmiddels fan van deze Energetix magneten ook al zal hij dat zelf waarschijnlijk niet zo beseffen.

Mijn man gebruikt de magneetsteen, die ook gebruikt kan worden als waterzuiveraar, als een massagesteen en onze hond gaat al liggen als mijn man de steen pakt! Dus of het nou iets doet of niet, de hond vind het in ieder geval erg lekker!

En met de leuke accessoires voor de halsband kan zelfs de meest modebewuste viervoeter weer trots over straat!

 

 

     

Halsband drager

       

Onze Tosa Inu

       

watersteen of massagesteen

       

halsband drager

 

 

 

 

Top
Tekst en research: Syl de Boer www.handreiking.com