Home
Elektrostress / EHS
Water en magneten
Magneethart of strip
Vrouwen
Mannen
Kids en Huisdieren
Gastenboek
Garantie
Contactformulier


 

 

 

   

 

   

 

 

   

 

Ring ook in flexibele variatie

 

Hanger met Swarovski kristalen

 

Flexibele armband

 

Hanger met Swarovski kristalen

 

 

Veel verschillende stijlen, dus voor iedere vrouw wat wils

Wat ik zelf heel boeiend vind is dat je de mogelijkheid heb om de verschillende sieraden zelf vorm te geven. "Het concept dat je een basisband neemt en deze met diverse kralen en steentjes zelf kunt ontwerpen is natuurlijk niet nieuw maar Energetix heeft daar toch weer op z'n eigen manier een bijzondere uitvoering van gemaakt, waarbij zowel de liefhebbers van ingetogen als de liefhebbers van uitbundig en alles wat daar tussenin zit het hart kunnen ophalen."

En dit concept is niet alleen terug te vinden bij de armbanden, ook op het gebied van ringen is combineren het grote toverwoord. "Dankzij een groot aantal verschillende opzetstukjes is een basisring op ieder gewenst moment aan te passen."

Ook de halskettingen en oorbellen zijn op een soortgelijke manier weer te veranderen.

Verders heeft Energetix een "Powerserie" gemaakt met extra grote magneten.

"En of je nou van casual houdt of juist van klassiek, in ons assortiment is voor iedere stijl wel iets moois te vinden. Want of je nou wel of niet in het magneetverhaal gelooft, sieraden zijn bedoeld om iets over jezelf te laten zien. De onderliggende boodschap van sieraden is wat mij betreft de expressie van jouw eigen lifestyle en met Energetix kan iedereen zich hiermee uitleven."

En dat de liefde voor bijzondere sieraden allang geen uitsluitende 'vrouwengelegeheid' meer is, wordt ook onderstreept door het aanbod van stoere en zeer mannelijke sieraden in het Energetix assortiment.

Tevens zijn er sieraden te koop waar niet alleen magneten in zitten maar ook een koperdeel in zit, de combinatie van magneten en koper schijnt een positief effect te kunnen hebben op ontstekingen.

Top
Tekst en research: Syl de Boer www.handreiking.com