Home
Elektrostress / EHS
Water en magneten
Magneethart of strip
Vrouwen
Mannen
Kids en Huisdieren
Gastenboek
Garantie
Contactformulier


 

 

   

 

   

 

   

te gebruiken als massagesteen

Magneethart met en zonder koper verkrijgbaar

 

Inlegzolen met magneten

 

Magneetstrip met en zonder koper verkrijgbaar

 

Handpalmsteen

 

We hebben zelfs sieraden voor wie liever geen sieraden draagt

Hoewel ik persoonlijk erg enthousiast ben over de sieraden en ze dan ook met veel plezier draag, ben ik ook al veel mensen tegengekomen die op zich wel iets hebben met het hele magneetverhaal, maar geen sieraden willen dragen. Soms omdat ze dit tijdens het sporten of tijdens het werk niet prettig vinden of zelfs gevaarlijk vinden, maar ook omdat ze gewoon niet van sieraden houden. En voor die groep mensen hebben we een aantal producten die nog steeds een sieraad voor het oog zijn, maar die je op iedere gewenste plek kunt klikken.

Voor de dames is de magneet in een mooie hartvorm beschikbaar en voor de heren een stoere strip. Je kunt ervoor kiezen om de magneet op een kledingstuk te klikken, maar het is ook mogelijk om het hart of de strip bijvoorbeeld op het kussen vast te klikken.

Het is bij deze magneten wel belangrijk dat je er goed op let dat ze niet in de buurt van credit cards en andere pasjes met magnetische strips komen, want dat kan de pasjes beschadigen. Ook voor dragers van pacemakers en/of andere medische elektronica draagt, zijn magnetische sieraden niet geschikt zonder overleg met een arts.

Het magneethart en de magneetstrip zijn verkrijgbaar in varianten met en zonder koper. De combinatie van magneet en koper schijnt een positief effect te kunnen hebben op ontstekingen in of op het lichaam. Maar ook dit effect is niet wetenschappelijk bewezen.

Maar voor wie de magnetische werking het voordeel van de twijfel wil geven, maar liever geen ring, oorbel, armband of ketting draagt, is dit een heel mooi alternatief!!

Top
Tekst en research: Syl de Boer www.handreiking.com