Home
Elektrostress / EHS
Water en magneten
Magneethart of strip
Vrouwen
Mannen
Kids en Huisdieren
Gastenboek
Garantie
Contactformulier


 

 

 

   

 

   

 

   

 

Ring voor mannen

 

Stoere armband

 

Ring voor mannen

 

Sportieve armband

 

Veel verschillende stijlen, dus ook voor de style bewuste man!

En dat de liefde voor bijzondere sieraden allang geen uitsluitende 'vrouwengelegenheid' meer is, wordt ook onderstreept door het aanbod van stoere en zeer mannelijke sieraden in het Energetix assortiment.

Ook voor mannen is het ook steeds belangrijker om hun lifestyle duidelijk uit te dragen. Maar veel mannen nemen het magneetverhaal in eerste instantie met een korrel zout en dat is ook niet zo vreemd. Veel mannen willen gewoon glashard bewijs en dat is er op dit gebied niet.

Natuurlijk zijn er onderzoeken gedaan naar magnetische werking en er is zelfs aangetoond dat mensen zich er beter bij voelen, maar er is geen wetenschappelijk bewijs. Dat vind ik wel heel jammer, want ik hoor zoveel positieve ervaringen en door die ervaringen niet te erkennen, ontken je - vind ik - dus ook de mensen die deze ervaringen hebben. Maar ik besef ook dat die ervaringen heel persoonlijk zijn en dat er ook mensen zullen zijn die geen effect voelen. Wat trouwens volgens mij niet meteen betekent dat daar dan niets gebeurt, maar dat is weer een heel ander verhaal...........

Maar goed, er is tot nu toe dus geen bewijs dat de magnetische werking van de sieraden echt invloed heeft op de gezondheid en voor mannen is dat bewijs vaak toch wat belangrijker dan voor vrouwen.

Wat ik wel zie is dat mannen de sieraden kopen omdat ze ze mooi vinden en de symboliek van de sieraden bij hun lifestyle vinden passen en die magneten meer "op de koop toe" nemen. Grappig detail is dat ze dan later wel - bijna schoorvoetend - komen melden dat ze opeens geen hoofdpijn hebben na een dag achter de computer of opeens beter kunnen slapen. Maar ja, bewijzen dat dit effect wordt bereikt door de magneten kunnen we helaas nog niet. Dus houden we het maar op toeval.         

Toeval in een fraai jasje!

Top
Tekst en research: Syl de Boer www.handreiking.com