Home
Elektrostress / EHS
Water en magneten
Magneethart of strip
Vrouwen
Mannen
Kids en Huisdieren
Gastenboek
Garantie
Contactformulier


 

 

 

      

   

 

Waterstaaf bloem

 

Waterstaaf in glas is chique

 

Waterstaven en onderzetter

 

Waterstaaf knop

 

Belangrijke levensbron kan wel een opkikkertje gebruiken

  Water is een belangrijke levensbron!

Het is algemeen bekend dat ons lichaam voor een groot deel uit water bestaat (bij een baby is dit deel maar liefst 97% en gedurende ons leven zakt dat af naar uiteindelijk zo'n 60%) en het is dus essentieel dat de waterhuishouding in ons lichaam goed geregeld is.

De algemene regel is 1,5 liter, maar dáár zijn dan weer geen bewijzen voor. Het is dus belangrijk om een hoeveelheid te kiezen die goed bij jou past, zonder al te veel op statistieken te letten.

Maar voor welke hoeveelheid je ook kiest, de smaak van het water zal altijd een belangrijke rol spelen. En die smaak is - wederom- natuurlijk erg persoonlijk.

De één kiest heel bewust voor bronwater, terwijl de ander juist het kraanwater veel smakelijker vindt. "Maar voor mij is niet alleen de smaak belangrijk, maar op één of andere manier kan ook de textuur van het water anders zijn."

Het is moeilijk in woorden te vangen, maar door de Waterstaaf in een glas water te zetten, lijkt het water minder zwaar op de maag te liggen. Het smaakt zachter, vind ik persoonlijk. Door de Waterstaaf schijnt een magnetisch veld in het water te ontstaan, dat de kwaliteit en de zachtheid van het water beïnvloedt. Je raad het al..................... hier is geen wetenschappelijk bewijs voor, dus wat er precies gebeurt kunnen we niet zeggen. Maar als je op internet een zoekmachine kiest en daar "magnetisch water" invult, zul je de ervaringen kunnen lezen van mensen die het op verschillende manieren zijn gaan uitproberen. "Boeiend om te lezen!"

 

Top
Tekst en research: Syl de Boer www.handreiking.com